×
×
Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ'dan Personelin Sağlığına "ÖZEL İLGİ"
Haberler

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, belediye personeline Özel MAGNET Hastanesi’nde indirimli sağlık hizmeti verilmesini sağlayacak bir anlaşmaya imza attı.

Başkanlık makamında düzenlenen imza töreninde anlaşmayı Şarkışla Belediyesi adına Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, Özel MAGNET Hastanesi adına ise Dr.H.İbrahim TEMÜR Anlaşma sayesinde Şarkışla Belediyesi’nde çalışan bütün personel ve personelin birinci derece yakınları, Özel MAGNET Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler.

PERSONELİMİZ İLE BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Protokolün imzaladığında dikkat çeken Başkanımız Ahmet Turgay OĞUZ, “Bütün çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun. Biz Şarkışla Belediyesi olarak, tüm personelimiz ve aileleri ile birlikte büyük bir aileyiz. Personelimizin sağlığı ve huzuru bizim için çok önemlidir. İmzaladığımız protokol ile personelimiz ve 1’nci derece yakınları uygun fiyatlarla tedavi olabilecekler” diye konuştu. Dr.H.İbrahim TEMÜR de, “Çok iyi bir doktor kadrosuna sahibiz. İmzalanan protokol ile Şarkışla Belediyesi’nde çalışan bütün personel ile 1’nci derece yakınları 24 saat sağlık hizmeti alabilecekler. Başkanım, çalışanlarınızın sağlığına yönelik duyarlılığınız için size teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye çalışanları, hastanede Şarkışla Belediyesi personel kartlarını göstererek indirimli tedavi hizmetinden faydalanabilecekler.




Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!