Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Ramazan Ayı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı...

Barışın ve kardeşliğin tesis edildiği bir Ramazan Ayı diliyorum diyen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ; "Ramazan Ayı mağfiret ayı. Mağfiret ayının Türk Milletine, İslam alemine hayırlar getirmesini, Şarkışlamıza, Şarkışla'da yaşayan tüm hemşerilerimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. İnşallah tüm insanların gördüğü zulümler son bulur. Müslüman kanı akmamasını temenni ediyoruz. Barışın ve kardeşliğin tesis edildiği bir dünya, özlemini Ramazan Ayının yüzü suyu hürmetine temenni ediyorum. Bu Ramazan Ayı içerisinde yapılacak ibadetlerimizin, tutulacak oruçlarımızın, yapılacak dualarımızın kabul olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.