Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Personelle Bir araya Geldi...

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Şarkışla Belediyesi personeli ile gerçekleştirilen toplantıda biraraya geldi.

Başkanımız ,Şarkışla Belediyesi Seyfettin Sosyal Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda ,bir süre personeli ile sohbet etti. Bilgi alışverişinde bulundu.

Başkanımız konuşmalarında "Gerçekten ilçemiz adına yaptığınız çalışmaların hakkı yenemez. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.Hizmet ve çalışmak emek ister ve sizlerde bu emeğin karşılığını mutlaka alırsınız.Bu vesile ile İlçem adına ve Şarkışla Belediyesi adına yaptığınız çalışmalar ve bu çalışmalardaki özverili gayretlerinizden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum."dedi.