Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Murat Camii Yanında ki Yapımı Devam Eden Çevre Düzenlemesinde İncelemelerde Bulundu...

Belediye Başkanımız Yapımı Devam Murat Camii Yanında ki Çevre Düzenlemelerini incelemelerde bulundu.

Yapımı devam eden park çalışmalarını ve çevre düzenlemelerini yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcımız Sayın Cihad GÜNDOĞDU'dan yapılan park çalışmaları ve çevre düzenlemesi ile ilgili bilgi alarak bir süre orada bulunan Camii cemaati ile sohbet etti. Daha sonra Hafızlık okulu öğrencileri ile de sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra oradan ayrıldı.