Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, Milli Egemenlik İlkokulu 4. sınıf öğrencilerine sosyal bilimler dersinde yerel yönetimlerin rolü ve önemi konusunu anlattı...

Belediye Başkanımız Sosyal Bilimler Dersinde Yerel Yönetimlerin Rolü ve Önemi Konusunu Anlattı.

Başkanımız OĞUZ, Milli Egemenlik 4.sınıf öğrencilerine, yerel yönetimlerin görev alanları, nasıl çalıştıkları, hizmet yelpazesi, belediye başkanlığı seçiminden çalışma alanlarına kadar ders konusuyla ilgili detayları anlattı. Daha sonra ders konusuyla ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, "Türkiyemizin teminatı, geleceğimiz olan siz çocuklarımızla birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bizim çalışma alanımız, sizin de ders konunuzla alakalı bugün sizlere yönelik paylaşımlarda bulunduk. Eğitimi çok önemsiyoruz. Sizler ne kadar iyi eğitim alırsanız, sizleri geleceğe ne kadar iyi hazırlayabilirsek ülkemizde o denli güçlü olur. Bu nedenle ilçemizde eğitim kurumlarımıza, okullarımıza yönelik desteğimiz sürüyor.Şarkışla Belediyesi olarak eğitim noktasında ilçemizde ihtiyaç duyulan her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.Belediye Başkanımız Öğrencilerin isteği üzerine hikaye kitaplarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.Daha sonra öğretmenler odasında bir süre öğretmenlerle sohbet ettikten sonra ayrıldı.