Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Kadir Gecesi Nedeniyle Mesaj Yayınladı....

Başkanımız Mesajında;

Ramazan ayının sonlarına yaklaşılırken, bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gün ve gecelerin önemini daha iyi idrak etmemiz gerekir. Bu mübarek gecede, bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimizi, felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olması en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ederim.Dedi.