Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ 6-10 Nisan Polis Haftası Nedeniyle Mesaj Yayınladı...

Kurulduğu 1845 tarihinde bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü yasalardan, desteğini halktan alan geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümüne ulaşan Türk polis teşkilatı mensuplarının özellikle de ilçemizde görev yapan tüm polislerin bu anlamlı gününü kutluyor, görevleri sırasında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle; gazilerimizi minnetle anıyorum. Görevlerini sürdüren polis teşkilatı mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.