Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ 19 Mayıs nedeniyle mesaj yayınladı...

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ , mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkışının, Kurtuluş mücadelesinin meşalesini yaktığını belirterek, "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, ecdadımızın gösterdiği kahramanlık ruhuna bağlı olarak, istiklal ve istikbalimize, tarihimize, kültürümüze, cumhuriyetimize ve milli benliğimize ebediyen sahip çıkacaktır. Gençlerimiz, kendilerine emanet edilen değerleri daha da zenginleştirecek ve milli mücadele ruhunu her daim ayakta tutacaktır. Bu doğrultuda Belediyemiz, gençlerimizin yanında ve en büyük destekçilerinden biri olmaya devam edecektir. Bu duygularla gençlerimizin ve aziz milletimizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, aydınlık yarınlara doğru tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum. Ayrıca vatanı uğruna şehit düşen tüm şehitlerimizi sonsuz minnet duyguları ile saygıyla anıyoruz" ifadelerine yer verdi.