Belediye Başkanımız Pazar Esnafını Ziyaret Etti...

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Pazar Esnafını Ziyaret Etti.

Şarkışla Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ ve Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ pazar esnafını ziyarette bulundular. Belediye Başkanımız "hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkanımız, “Hizmetlerimize vatandaşlarımızın da manevi desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Pazar esnafı ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanımıza pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini belirten esnaflar, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ziyaretlerini tamamlayarak pazar yerinden ayrıldılar.