Belediye Başkanımız Hanımlarla Bir Araya Geldi...

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ Hanımlarla Bir Araya Geldi.

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, Eşi Şaziye OĞUZ ile birlikte Ak Parti Kadınlar Teşkilatının düzenlemiş olduğu programda hanımlarla bir araya geldi. Sıcak ve samimi sohbetlerin yapıldığı programda Başkanımız OĞUZ Şarkışla'da bugüne kadar hayata geçirilen projeleri anlatarak yeni projeler hakkında bilgi verdi.Hanımların kendisine yönelttiği soruları cevaplayan Başkanımız ayrıca hanımlardan gelen istek ve talepleri dinledi. Başkanımız Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ konuşmasında '' Anayasa değişikliği neden istiyoruz, değişiklik olduğu zaman Ülkemizde ne değişecek sorularının cevaplarını ilettik. Hoş sohbetlerinden dolayı hanım kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.