×
×
Başkanımız OĞUZ’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Haberler

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Türk milletimizin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetimizin 95. Yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlamıştır.

Bu birliktelik ve beraberliği hiçbir güç bozamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonsuza dek birlikte kardeşçe yaşamaya devam edecektir. Bu nedenle bizlere ve gelecek nesillere düşen en büyük görev, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü, milletle topyekün elele, gönül gönüle savunmak, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşı’nda kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.



Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!