Başkanımız Mehmetçiklerle Birlikte İftar Açtı...

Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ , Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ ile birlikte Şarkışla İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan Mehmetçiklerle Jandarma Komutanlığı yemekhanesinde iftar programında bir araya geldiler. İftarın açılmasının ardından Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ ve Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ vatani görevini icra eden Mehmetçiklerle tek tek ilgilenerek bir süre sohbet ettiler. Başkanımız konuşmalarında "Ramazan Ayının Bereket Ayı olduğunu belirterek, "Mübarek Ramazan Ayının güzelliklerinin yanında iftar sofralarının da büyük bir yeri ve önemi var. İftar sofraları birlik beraberliğin, manevi hazzın ve paylaşım ruhunun en güzel şekilde sergilendiği, oruç ibadetimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve hazzını derinden yaşadığımız sofralardır. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan Ayında Vatani Görevini icra eden askerlerimiz ile aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduk "dedi.