Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılında ATAMIZI ŞÜKRAN, MİNNET VE ÖZLEMLE ANDIK

ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 79. YILINDA ATAMIZI ŞÜKRAN, MİNNET VE ÖZLEMLE ANDIK

Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü nedeniyle anma töreni düzenlendi.
Şehitler Meydanında Atatürk anıtına Şarkışla Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ ve Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ’un çelenk bırakması, sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan anma programı, Mehmet Emin Tuna Ortaokulunun Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlediği programla devam etti.
Mehmet Emin Tuna ortaokulu müdür yardımcısı Yavuz Karademir’in günün anlam ve önemini belirten konuşması, Abdüllatif Şener ortaokulu öğrencilerinden oluşan koro tarafından Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirilmesi, Atatürk konulu oratoryo ve Atatürk’ün anlatıldığı video gösterimi ile sona erdi.
Düzenlenen törene Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.