×
×
Ak Parti Yeni ilçe Teşkilatı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ'u Ziyaret etti.
Haberler

AK Parti Şarkışla İlçe Başkanlığına seçilen Sayın Serdar ÖKSÜM, yeni yönetimi ile birlikte Şarkışla Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ’u ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ziyarette yeni yönetimini takdim eden AK Parti Şarkışla İlçe Başkanı Sayın Serdar ÖKSÜM, “Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele verip Şarkışla'ya daha güzel hizmetler edeceğiz. Bizler her zaman belediye başkanımızın yanındayız. İnşallah ilçemiz bundan sonra da daha güzel hizmetler almaya devam edecek ve gelişen büyüyen Şarkışla emin adımlarla büyümeye devam edecektir.”dedi.

Şarkışla Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Öncelikle başta İlçe Başkanımız Sayın Serdar ÖKSÜM ve yönetimini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak inşallah. Birlik ve beraberlik içersinde hem ilçemize hemde halkımıza daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. AK Parti iktidarı ile yatırımları her geçen gün artan ilçemize daha güzel hizmetlerin gelmesi için birlik olmamız gerekiyor. Kenetleneceğiz ve halkımızın bize layık gördüğü görevi sizlerinde desteği ile layıkıyla yerine getirmiş olacağız. Sonrasında da hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde alnımızın akıyla 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz.” ifadelerine yer verdi.




Bilgi Hizmetleri Servisi

Şarkışla Belediyesi bilgi hizmetleri servisine üye olmak için formu doldurun, yeniliklerden haberdar olun!