23 Nisan Etkinlikleri...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şarkışla'da coşkuyla kutlandı. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 23 Nisan kutlama etkinliklerine katıldı. Aşık Veysel Gençlik ve Kültür merkezinde gerçekleşen kutlama programına Şarkışla Kaymakamımız Sayın Akif PEKTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt ERGEN, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Öğrenciler, 23 Nisan ile ilgili şiirler ve şarkılar söylerken, hazırlandıkları gösterilerini, salonu dolduran Şarkışlalılara sundular.23 Nisan etkinlikleri kapsamında program sonrasında Kitap fuarı açılışını yapan ilçe protokolü bir süre kitap fuarında gezdikten sonra oradan ayrıldılar.