Yeni Web Sayfamız Hizmetinizde!
Duyurular
Günün Sözü Yüzde ısrar etme doksan da olur, insan dediğinde noksan da olur, sakınbüyüklenme elşde neler var, bir ben varım deme yoksan da olur hatasız dosya arayan dosttan da olur, Hz. Mevlana Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da, sana bakan kör ise, kendini camdan sanma… Hz. Mevlana

Yeni web sayfamız www.sarkisla.bel.tr adresinde sizlerle.

Belediyemiz ile ilgili haberlere, fotoğraflara, duyurulara, canlı kamera görüntülerine ulaşabileceğiniz, online işlemlerden 7/24 hizmet alabileceğiniz, başkan ile iletişime geçerek randevu talebinde bulunabileceğiniz ve bunlar gibi birçok hizmetten faydalanabileceğiniz modern belediyecilik anlayışına uygun yeni ve kullanışlı web sayfamız siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır. Her türlü bilgi için iletişim sayfasından belediyemizle iletişime geçebilir, Ak Masa hizmeti ile tüm istek, şikayet ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Tüm bu hizmetlere cep telefonunuz ve tabletleriniz ile de kullanışlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha iyi bir Şarkışla için sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz.