Yeni Web Sayfamız Hizmetinizde!

Yeni web sayfamız www.sarkisla.bel.tr adresinde sizlerle.

Belediyemiz ile ilgili haberlere, fotoğraflara, duyurulara, canlı kamera görüntülerine ulaşabileceğiniz, online işlemlerden 7/24 hizmet alabileceğiniz, başkan ile iletişime geçerek randevu talebinde bulunabileceğiniz ve bunlar gibi birçok hizmetten faydalanabileceğiniz modern belediyecilik anlayışına uygun yeni ve kullanışlı web sayfamız siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır. Her türlü bilgi için iletişim sayfasından belediyemizle iletişime geçebilir, Ak Masa hizmeti ile tüm istek, şikayet ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Tüm bu hizmetlere cep telefonunuz ve tabletleriniz ile de kullanışlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha iyi bir Şarkışla için sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz.