Gültekin Mahallesinden Belediye Başkanımıza Ziyaret
Duyurular
Günün Sözü Hiç kimse kalbinde bir şeyi gizlemez ki, dilinin sürçmesi ve yüzünün ifadesiyle onu açığa çıkarmasın Hz. Ali(r.a)

Gültekin Mahallesinden Belediye Başkanımıza Ziyaret
Gültekin Mahallesi Muhtarımız Sayın Ramazan ÖZKAZAN ve mahalle sakinlerimiz Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ'a mahalleye vermiş olduğu değer,hizmet ve katkılarından dolayı makamında ziyaret ederek Gültekin Mahallesi Muhtarımız Sayın Ramazan ÖZKAZAN Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ'a GÜLTEKİN MAHALLESİ adına Plaket takdim etti.
Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek ziyaretçilerine teşekkür etti.
Oğuz, “ Biz görevimizi yapıyoruz, çalışmak için talip olduk ve elimizden geldiğinin fazlasını yapmaya da gayret gösteriyoruz.” Dedi.