Ali ERGÜL ve Sedat ERASLAN'ın Belediye Başkanımızı Ziyaret Etti
Duyurular
Günün Sözü Yüzde ısrar etme doksan da olur, insan dediğinde noksan da olur, sakınbüyüklenme elşde neler var, bir ben varım deme yoksan da olur hatasız dosya arayan dosttan da olur, Hz. Mevlana Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da, sana bakan kör ise, kendini camdan sanma… Hz. Mevlana
#

Kayseri Akkışla Belediye Başkanı Sayın Ali ERGÜL ve Akkışla Ziraat Odası Başkanı Sayın Sedat ERASLAN Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ'u makamında ziyaret etti. Başkanımız OĞUZ konuşmalarında, Akkışla Belediye Başkanı ve Ziraat Odası Başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetini bildirdi.